Головна » 2015 » July » 4 » Коли у нас є таке мистецтво і така культура − все у нас буде добре!
22:59
Коли у нас є таке мистецтво і така культура − все у нас буде добре!
Коли у нас є таке мистецтво і така культура − все у нас буде добре!

   4 липня заключний, п'ятий день стажування працівників літературних музеїв України на чолі з представниками Міністерства культури України, пройшов у базовій установі − Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки.

   Представники кожної музейної установи за «круглим» столом, що символізував взаєморозуміння. співробітництво, презентував свій музей, форми і методи науково-дослідницької роботи, наукового комплектування фондів, науково-фондової, науково-експозиційної, масової науково-освітньої, науково-методичної, науково-популяризаторської робіт. А разом з усім побаченим, почутим і відчутим на Волині, з певністю можна сказати, це сприяло роботі по підвищенню кваліфікації учасників стажування, які неодмінно запровадять у своїх закладах найкращі прийнятні для них форми і методи музейної роботи, котрі будуть складовою частиною роботи по побудові нової України. До цього закликала сама Леся Українка словами, проголошеними завідувачкою музеєм письменниці у Колодяжному у перший день навчань, – «Берімось краще до роботи, змагаймось за нове життя!»

   Кожний учасник стажування отримав свідоцтво про підвищення кваліфікації Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. 6 свідоцтв отримали наукові співробітники літературно-меморіального музею Лесі Українки в Колодяжному.

   Високою нотою − грою дуету музикантів Лідії Футорської (Львів, скрипка) та Сергія Хоровця (Рівне, акордеон) на тему «Українські акварелі» прозвучало пророцтво Україні: коли у нас є таке мистецтво і така культура − все у нас буде добре!

Джерело: Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки

Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 839 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]