Головна » Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей
   До Міжнародного дня музеїв у м.Камені-Каширському відбудеться відкриття меморіальної дошки волинському краєзнавцю, досліднику Волинського Полісся, першому директору Камінь-Каширського краєзнавчого музею Василю Кмецинському.
   У Камінь-Каширському краєзнавчому музеї відбувся районний огляд-конкурс виконавців розмовного жанру „Мій любий краю”, присвячений 142-ій річниці від дня народження Лесі Українки. Він був організований спільно з районним Будинком культури. Проведення заходу в музеї мало на меті підсилити його значимість і посередництвом виставкових матеріалів та експозицій ознайомити учасників і присутніх із життям і творчістю Лесі Українки і родини Косачів та привернути увагу до значимості села Запруддя Камінь-Каширського району в біографії Косачів.
   14 січня виповнюється 90 років від дня народження Василя Кмецинського (1923-1991), волинського краєзнавця, засновника музейної справи на Камінь-Каширщині першого директора Камінь-Каширського краєзнавчого музею.
   У Камінь-Каширському краєзнавчому музеї відбулась презентація історико-краєзнавчого видання „Камінь-Каширське Полісся. З історії краю”. Книга знайомить з історичними подіями, які відбувались на теренах Камінь-Каширського Полісся від давніх часів до сьогодення.
« 1 2