Головна » 2015 » May » 13 » До професійного свята в Музеї історії Луцького братства відкривається виставка „Волинь фотографічна. Відображення часу”
15:47
До професійного свята в Музеї історії Луцького братства відкривається виставка „Волинь фотографічна. Відображення часу”
До професійного свята в Музеї історії Луцького братства відкривається виставка „Волинь фотографічна. Відображення часу”

   18 травня, з нагоди цьогорічного Міжнародного дня музеїв світова музейна спільнота проводить різноманітні акції під таким гаслом – „Музеї для сформованого суспільства”. На шляху до гармонійного суспільства, у пошуках нового мислення і продуктивних дій, музейні заклади займають свою оригінальну нішу. Найстаріший в області музейний заклад, яким є Волинський краєзнавчий музей, зконцентрував достатньо ресурсів для відповідальної розмови зі своїми відвідувачами, а динамічна виставкова робота дозволяє проводити діалоги напряму.

   Для теперішньої експозиції відібрані музейні предмети останньої чверті XIX – першої третини XX ст.: фотосвітлини та відповідні часові пластинчасті фотоапарати, фоторамки, фотоальбоми, меблі, якими відтворено інтер’єр фотосалону. 66 групових (сімейних і корпоративних) та одиночних фотографій потрапили на виставку в якості документів двох епох – довоєнного часу перед Першою світовою війною та короткого мирного проміжку поміж обома світовими бійнями. В основу відбору світлин покладено принцип емоційної інформативності. Врівноважені і спокійні, замріяні та безтурботні фігуранти фотодійства виглядають цілком упевненими в прийдешньому дні. Проте зовсім скоро вони стануть заручниками кривавої геополітики...

Відкриття виставки відбудеться

14 травня 2015 р. о 12-00

за адресою: м.Луцьк, вул. Йова Кондзелевича 5.

Телефон для довідок: 72-33-71

Категорія: Музей історії Луцького братства | Переглядів: 777 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.9/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]