Головна » 2018 » July » 31 » До 1030 річниці міста Володимира-Волинського відбувся фотоконкурс «Володимир крізь призму почуттів»
12:10
До 1030 річниці міста Володимира-Волинського відбувся фотоконкурс «Володимир крізь призму почуттів»
До 1030 річниці міста Володимира-Волинського відбувся фотоконкурс «Володимир крізь призму почуттів»

Відділом культури і туризму МВК та Володимир-Волинським історичним музеєм імені О. Дверницького до 1030-ої річниці з часу заснування міста Володимира-Волинського проведений фотоконкурс «Володимир крізь призму почуттів». Про це йдеться на сторінці Володимир-Волинський історичний музей у Facebook.

Цього року журі у складі Лариси Половньової, Любові Нестерук, Віталіни Макарик з професійною допомогою відомого фотографа Джулії Ален визначили переможців у трьох номінаціях: історичні будівлі краю, мальовничі краєвиди, люди. Ними стали: Оксана Спольська, Ольга Аракчеєва та Олександра Герус, котрі були нагородженні директором музею Володимиром Стемковським та провідною науковою співробітницею Оленою Черенюк подяками та подарунковими сертифікатами, крім того усі учасники фотоконкурсу отримали заохочувальні подарункові сертифікати від відділу культури і туризму МВК.

Дякуємо усім, хто подав свої роботи на конкурс, та сподіваємося, що в наступному році буде ще більше достойних учасників - професійних фотографів та фотолюбителів, котрі зможуть через свої фотороботи відкрити наше місто в новому стилі, ракурсі й додадуть своєї авторської емоції. Іноді світлина, створена з душею, може розповісти набагато більше, ніж тисяча слів.

Тож ми просимо усіх вас, потенційних учасників, допомогти нам вдосконалити фотоконкурс, довершити його й зробити популярним серед більшої кількості людей. Для цого ви можете залишити повідомлення авторці ідеї фотоконкурсу "Володимир крізь призму почуттів" - Ганні Доскоч або завітати особисто до музею й озвучити свої побажання. Будемо вдячні за ваші зауваження та пропозиції.

Ще раз від колективу історичного музею вітаємо усіх жителів та гостей Володимира-Волинського з ювілеєм!!! Миру, злагоди та добра вашим родинам, затишку й тепла - домівкам, Божого благословіння усім нам на добрі справи та починання!!!

Зі святом тебе, рідне серцю місто Володимир над Лугою!!! Квітни й розцвітай!!!

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 464 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]