Головна » 2018 » August » 11 » «Археологічні знахідки Палацу Великих Князів Литовських. Повсякденність Вільнюського двору» зможуть побачити лучани
10:52
«Археологічні знахідки Палацу Великих Князів Литовських. Повсякденність Вільнюського двору» зможуть побачити лучани
«Археологічні знахідки Палацу Великих Князів Литовських. Повсякденність Вільнюського двору» зможуть побачити лучани

10 серпня організатори виставки «Археологічні знахідки Палацу Великих Князів Литовських. Повсякденність Вільнюського двору», яка 9 серпня 2018 року відкрилася у Львівському історичному музеї (пл. Ринок, 24, 4 поверх), на чолі із директором Національного Музею – Палацу Великих Князів Литовських Відасом Долінскасом, відвідали та оглянули експозиції Волинського краєзнавчого музею, його відділу – Художнього музею, та Луцького замку, обмінялися досвідом роботи, планами про подальшу співпрацю та друкованою продукцією. Про це повідомляється на сторінці Волинського краєзнавчого музею у Facebook.

В ході спілкування обговорено можливість експонування виставки в Луцьку, яку підтримала начальник управління туризму та промоції Луцької міської ради Катерина Теліпська. Така виставка значно унаочнила б оригінальними історичними артефактами події Луцького з'їзду монархів 1429 року, ювілей якого буде відзначатись уже в наступному році.

Для зацікавлених: виставку у Львівському історичному музеї можна відвідати впродовж двох місяців.

Відео Дивись.info:

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 449 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]