Головна » 2017 » January » 23 » 70-літня Марія Сорокіна запросила до музею на першу персональну виставку (ВІДЕО)
13:55
70-літня Марія Сорокіна запросила до музею на першу персональну виставку (ВІДЕО)
70-літня Марія Сорокіна запросила до музею на першу персональну виставку (ВІДЕО)

Першу картину ковельчанка Марія Сорокіна намалювала, коли їй було 56 років – хоча і до того була дотичною до живопису і понад два десятиліття викладала образотворче мистецтво у ковельських школах. З того часу вона – постійна учасниця колективних експозицій ковельських художників. А на  70-літній ювілей Марія Сорокіна зробила подарунок усім шанувальникам  таланту і запросила  на  першу персональну виставку.

Любити навколишній світ та бачити його красу Марію Сорокіну навчили батьки. Тому в її роботах — багато природи. Волинські пейзажі. Мальовничі краєвиди Карпат та Криму. Квіти, в які вона закохана з дитинства…  Все це будить її душу, надихає на творчість.

«Де б ми не були і з ким би ми не були — але завжди в серці залишається отой милий куточок, де минуло дитинство. Це і зелена левада. Луки зі скошеною травою… І синє небо. І широке поле, де так легко дихати» – каже Марія Сорокіна.

Персональну виставку Марії Сорокіної у виставковому залі Ковельського історичного музею можна буде оглянути до 9 лютого, – повідомила Волинська РДНТКУ:

Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 743 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]