Головна » 2015 » Квітень » 23

   Нещодавно у Рожищенському історико-краєзнавчому музеї був проведений урок мужності «Герої живуть серед нас», на який було запрошено учасника АТО Дмитра Денисюка з Рудки-Козинської та учнів 8-9 класів ЗОШ №2.

   Напередодні 29-ї річниці Чорнобильської трагедії у Ківерцівському районному краєзнавчому музеї відбулася зустріч старшокласників загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня м.Ківерці з ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

   24 квітня о 13:00, у рамках відкриття в місті Луцьку туристичного сезону–2015, в Центрі туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2) відбудеться презентація „Єдиного квитка” Волинського краєзнавчого музею.

   Увагу археологів, краєзнавців віддавна привертають давні крем’яні вироби, що нагадують звірів, риб, плазунів. Звичайно, за основу брався кремінець, що нагадував давнім людям якусь живу істоту, наприклад, людину чи щось інше. Ці знахідки – справжні зразки примітивного мистецтва. Багато з них нині знаходяться у музеях Волині.

   У Волинському краєзнавчому музеї 23 квітня вдруге відкрилася унікальна виставка ФІАЛОК. Відвідувачі протягом чотирьох днів матимуть змогу побачити понад 400 сортів фіалок української та закордонної селекції.