Головна » 2012 » Червень » 26
Завідувач Колодяжненського музею Лесі Українки Віра Комзюк взяла участь у літературному вечорі „Колодяжне у житті Олени Пчілки”.
   З нагоди 163 річниці від дня народження відомої української письменниці, публіцистки та громадської діячки Олени Пчілки у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбувся літературний вечір „Колодяжне у житті Олени Пчілки”. У ньому взяли участь члени Національної спілки письменників України Йосип Струцюк, Іван Чернецький, Андрій Бондарчук. Про значення Колодяжного в житті Олени Пчілки та її родини розповіла Віра Комзюк – завідувач Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки.
Любомльський краєзнавчий музей відвідали архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій та митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.
   Любомльський краєзнавчий музей відвідали архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій та митрополит Луцький і Волинський Ніфонт, які подарували богослужбові книги та оглянули експозицію.
   Депутати Луцької міської ради підтримали запит своєї колеги Наталії Бунди із фракції ВО „Батьківщина” щодо ймовірної появи в обласному центрі Волині нового музею. Про це йшлося сьогодні під час засідання 27-ої сесії Луцької міської ради.
У Волинському краєзнавчому музеї відкрито виставку до Дня Конституції України.
   У Волинському краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки „Оберіг нашої державності: з історії конституційного процесу в Україні”. Виставка створена на основі матеріалів обласного краєзнавчого музею. На ній представлені оригінали документів, починаючи з 1918 року та закінчуючи сьогоденням. Виставка приурочена відзначенню 16-ї річниці Конституції України. Метою її є поширення знань про історію законодавчої діяльності в Україні та виховання у громадян поваги до державних символів.